Vattensystem.se

UV-anläggning

UV

I vårt sortiment finns Trojan, Ueberall och Wedeco. De används för UV-behandling av dricksvatten och processvatten.  Anläggningarna består av en cylindrisk reaktor i rostfritt stål med UV-lampa monterad i kvartsrör.

 

Mikrobiologisk växt, som förekommer i vatten, kan effektivt begränsas med ultraviolet ljus. UV-ljus med en våglängd på 254 nanometer (nm) dödar bakterierna, vira, alger och svamp genom att bryta ner mikroorganismernas DNA. Desinfektion med UV-ljus kan användas till stort sett alla vattentyper.

 

Anläggningsbeskrivning
Flöde för standardanläggning: 0,5-500 m³/tim. Vårt produktprogram innehåller flera anläggningar för desinfektion av både dricks- och processvatten.

 

UV-anläggningar

 

Trojan UV-MAX

Flöde: 0,66-10,7 m³/tim. 

UVMax är ett kompakt UV-system för mindre vattenförbrukning som trots sin enkelhet har många  av de större UV-systemens fördelar och prestanda.

 

Läs mer>>             Beställ i webbutiken>>

 

Ueberall-UBKubk

Flöde 4-16 m³/tim

Ueberall-UBK är försedda med högeffektiva lågtryckslampor och som standard, sensor för övervakning av strålningsintensiteten. UV-sensorn kan enkelt kalibreras för det aktuella vattnet vid installationen.

 

Läs mer>>

 

Ueberall-UB

Flöde 28-113 m³/tim

Ueberall-UB är lämplig för tex vattenverk, process- och livsmedelsindustri.  Levereras som standard med justerbar sensor för övervakning av strålningsintensiteten. UV-sensorn kan enkelt kalibreras för det aktuella vattnet vid installationen.

 

Läs mer>>

 

 

 

 

Wedeco UV-anläggning

 90x90aquada

WEDECO TYP AQUADA
- Flöde: 1-11 m³/tim.
- Arbetstemperatur: 5-25°C.

 

Läs mer>>

Beskrivning:
Används för dricksvatten och processvatten. Serien innefattar tre modeller, som alla finns i fem olika storlekar. Anläggningen består av en cylindrisk reaktor i rostfritt stål med UV-lampa monterad i kvartsrör.

 

 90x90uva2

WEDECO TYP A
- Flöde: 4-16 m³/tim.
- Arbetstemperatur: 5-60°C.

 

Läs mer>>

 

Beskrivning:
Används för dricksvatten och processvatten. Serien innefattar tre modeller. Anläggningen består av en cylindrisk reaktor i syrefast stål med spektrotherm UV-lampa monterad i kvartsrör.

 

 90x90uvb3

WEDECO TYP B & TYP BX
- Flöde: 30-2000 m³/tim.
- Arbetstemperatur: 5-60°C.

 

Läs mer>>

Beskrivning:
Används för dricksvatten och processvatten. Serien innefattar fyra modeller. Anläggningen består av en cylindrisk reaktor i syrefast stål med flera spektrotherma UV-lampor monterade i kvartsrör.

 

 90x90uve_me4 WEDECO TYP E/ME
- Flöde: 1-100 m³/tim.
- Arbetstemperatur: 5-25°C (E), 5-60°C (ME).
Beskrivning:
Används till processvatten, ultrarent vatten, samt i specialutföring för farmaseptiskt bruk. Serie E/ME innefattar nio modeller. Anläggningen består av ett cylindriskt kvartsrör som vattnet leds genom. Flera UV-lampor är placerade på yttersidan av kvartsreaktorn. Reaktorn och lamporna är monterade i ett stängt chassi i rostfritt stål.

 

 

     

 

 

 

Copyright 2006 Kylvatten.se.